h a y y a d n e t w o r k
hayyadnetwork.com-admin
0 comments 19 June 2024

Insurans Motosikal

Insurans Motosikal Insurans motosikal di Malaysia pada dasarnya menawarkan perlindungan kenderaan yang sama seperti insurans kereta. Namun, ada beberapa perbezaan penting antara insurans motosikal dan insurans kereta: Dalam kesimpulan, walaupun insurans motosikal dan insurans kereta menawarkan perlindungan yang serupa, terdapat beberapa perbezaan penting yang perlu diambil kira apabila membeli insurans motosikal di Malaysia. Perkara Penting […]

Read More
hayyadnetwork.com-admin
0 comments 19 June 2024

Kurma Ajwa Madinah

Kurma Ajwa Madinah turut dianggap sebagai salah satu buah kurma yang memegang kesimbolikan agama yang besar bagi umat Islam. Ini adalah kerana Nabi Muhammad dipetik telah berkata, “Orang yang memakan tujuh biji kurma Ajwa pada waktu pagi akan bebas daripada sihir dan racun pada hari dia memakannya.”. Kurma Ajwa Madinahkelazatan buah kurma dari Timur Tengah […]

Read More
hayyadnetwork.com-admin
0 comments 19 June 2024

Cara Daftar MyJPJ Apps

Cara daftar MyJPJ Apps di telefon pintar Sebelum ni kecoh kan dengan pengisytiharan yang kata Roadtax atau cukai jalan tak perlu tampal kat kenderaan. Lepas ni lesen memandu pon dah guna digital platform. Tapi korang tahu tak cara nak daftar dan pastikan kita dah siap download MyJPJ Apps ni dalam sistem atau telefon pintar korang? […]

Read More
hayyadnetwork.com-admin
1 comments 19 June 2024

Harga Roadtax Kereta Proton

Harga Roadtax kereta Proton, ni senarai harga roadtax untuk jenis model proton. Harga ni tak termasuk sekali insurans taw geng. Kalau nak tahu harga sekali dengan insurans. Boleh isikan form kat bawah so hayyad sendiri akan bantu bagi quotation yang paling jimat dan apa coverage yang dicover sekali okay? – Saga 1.3cc RM70– Saga 1.6cc […]

Read More
error: Content is protected !!