h a y y a d n e t w o r k
hayyadnetwork.com-admin
0 comments 24 February 2024

Cara Renew Roadtax Online

Tak perasan, tahu-tahu roadtax kenderaan mati?Tak tahu nak renew kat mana cepat & pantas?Nak renew roadtax lebih dari 1 kenderaan?Nak orang roadtax atau Runner datang hantar kat rumah?

Read More
hayyadnetwork.com-admin
0 comments 24 February 2024

Harga Roadtax Kereta Honda

Untuk model kereta Honda, ni senarai harga roadtax untuk jenis model Honda. Harga ni tak termasuk sekali insurans taw geng. Kalau nak tahu harga sekali dengan insurans. Boleh isikan form kat bawah so hayyad sendiri akan bantu bagi quotation yang paling jimat dan apa coverage yang dicover sekali okay? – City 1.5cc RM90– Civic 1.3cc […]

Read More
hayyadnetwork.com-admin
0 comments 24 February 2024

Harga Roadtax Kereta Perodua

Untuk model kereta perodua, ni senarai harga roadtax untuk jenis model perodua. Harga ni tak termasuk sekali insurans taw geng. Kalau nak tahu harga sekali dengan insurans. Boleh isikan form kat bawah so hayyad sendiri akan bantu bagi quotation yang paling jimat dan apa coverage yang dicover sekali okay? – Aruz 1.5cc RM120– Kembara 1.3cc […]

Read More
harga roadtax
hayyadnetwork.com-admin
3 comments 24 February 2024

Harga Roadtax di Malaysia

Harga Roadtax Mengikut Jenis Kenderaan Ramai je yang tak tahu kalau ikutkan harga roadtax atau cukai jalan kenderaan ni memangdah fixed harga dia. Maksudnya tetap dan selalunya memang susahlah nak berubah sebab benda dah ditetapkan dalam sistem. Bagi mereka yang tengah kira budget berapa, dan paling penting kena tahu harga dia sebab untuk dielakkan daripada […]

Read More
error: Content is protected !!