h a y y a d n e t w o r k
harga roadtax
hayyadnetwork.com-admin
3 comments 29 May 2024

Harga Roadtax di Malaysia

Harga Roadtax Mengikut Jenis Kenderaan

Ramai je yang tak tahu kalau ikutkan harga roadtax atau cukai jalan kenderaan ni memangdah fixed harga dia. Maksudnya tetap dan selalunya memang susahlah nak berubah sebab benda dah ditetapkan dalam sistem.

Bagi mereka yang tengah kira budget berapa, dan paling penting kena tahu harga dia sebab untuk dielakkan daripada kena tipu dengan orang ta bertanggungjawab okay?

So kat bawah ni hayyad network sendiri kongsikan harga roadtax mengikut jenis kenderaan dan paling penting ikut spesifikasi yang betul dan jenis kenderaan yang kita gunakan untuk syarikat mahupun personal.

harga roadtax perodua
harga roadtax proton

Kalau harga roadtax korang takde dalam logo kat atas, boleh terus je tanya kat ruangan butang whatsapp kat bawah ni okay? sebab semua kenderaan kami cover, cumanya bila whatsapp kita boleh fokus kat model korang nanti okay, nak lisitingkan semua penuh kat sini nanti hihi.

Harga roadtax ni tak termasuk sekali dengan pakej insurance ikut bajet masing-masing okay? So kalau nak tahu lebih lanjut berkenaan Insurans paling okay dan jimat pon boleh je isikan details kat bawah ni, so kita bantu terus untuk bagi quotation (sebarang jensi insurans) yang terbaik untuk pengguna jalan raya dan harga roadtax.

Harga roadtax kenderaan di Malaysia hanya untuk kederaan kereta sahaja taw, kalau nak tahu harga roadtax motosikal untuk 1st party atau 3rd party pon boleh tiada masalah. Kita juga bantu anda sediakan sebaik yang mungkin untuk perbaharui roadtax yang dah lama tak hidup okay?

    hayyadnetwork.com-admin

    previous post next post
    3 Comments

      […] BACK <kembali> […]

      […] BACK <kembali> […]

      […] BACK <kembali> […]

    Leave a comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge
    error: Content is protected !!