h a y y a d n e t w o r k
hayyadnetwork.com-admin
0 comments 29 May 2024

Kepentingan Laman Web

kepentingan laman web

Ramai lagi diantara kita masih tidak sedar kepentingan laman web untuk diaplikasikan dalam perniagaan. Laman web ibarat nama, atau “personal brand” yang perlu ada untuk mudah diakses atau dicari di platform online.

Pada masa yang sama ia juga dapat memperkenalkan perniagaan anda secara online dengan lebih meluas dan lebih bersistematik. Ada pelbagai kelebihan yang laman web boleh lakukan untuk anda? Terdapat pelbagai cabang kegunaan laman web kepada peniaga terutamanya usahawan.

Antara kelebihan laman web dalam perniagaan adalah seperti berikut :

1. Memberikan informasi perniagaan dan produk anda kepada pelanggan sebelum membuat belian dalam kuantiti yang banyak.

Selalunya atau kerap kali laman web yang sering digunakan adalah laman web informasi perniagaan dan profil syarikat. Laman web jenis ini sesuai untuk kenalkan syarikat dan produk anda kepada pengguna dengan sistematik dan teratur.

Laman web yang mudah diakses juga memudahkan capaian pelanggan kepada anda dengan mudah dan cepat terutamanya bila setiap orang kini mempunyai telefon pintar sendiri.

2. Kepentingan Laman Web juga boleh bantu Dapatkan Prospek Baru, Dapatkan Kredibilit.

Kepentingan laman web juga, kita sebagai penjual boleh integrasikan sistem lain yang bersesuaian untuk mendapatkan prospek dan pelanggan baru untuk mendapatkan produk atau servis yang anda sediakan.

Antaranya melalui FB u Google remarketing atau dimana anda boleh ‘menghantui’ prospek yang melayari laman web anda dan ‘menyuap’ mereka dengan iklan di Facebook untuk menarik minat mereka membeli produkang atau servis yang anda sediakan.

Diatas saya telah berikan 2 sebab kepentingan laman web dalam perniagaan yang sangat-sangat membantu dalam mengautomasikan dan memudahkan perniagaan anda. Sebenarnya masih ada pelbagai lagi kepentingan laman web yang saya akan jelaskan pada post saya yang akan datang.

Anda mempunyai permintaan terperinci untuk laman web anda ? Anda boleh PM kami untuk maklumat terperinci berkenaan laman web anda melalui mana-mana saluran dibawah.

Laman Web : hayyadnetwork.com
Whatsapp : 60196137442
Email : hayyadnetworksolution@gmail.com

Anda lagi yang kami sediakan :


1. Laman web mengikut permintaan anda dan semestinya memudahkan pengurusan perniagaan anda.
2. Bantuan support dari team kami selama setahun berkenaan laman web & panduan dapatkan sales dari laman web.
3. Termasuk dengan kos domain dan hosting untuk tahun pertama. Tahun kedua anda cuma perlu membuat pembayaran domain dan hosting sahaja (tiada kos design).
4. Group support kami untuk apa-apa pertanyaan berkenaan dengan masalah teknikal laman web (jika berlaku sebarang masalah)
5. Nasihat dan panduan daripada team kami untuk meningkatkan sales menggunakan laman web.

hayyadnetwork.com-admin

previous post next post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!