h a y y a d n e t w o r k


Assalamu’alaikum dan Salam Perkenalan.

Nama saya Amirul Hayyad. Saya adalah seorang freelance Web Designer yang dimiliki oleh HAYYAD NETWORK SOLUTION (003353575-M). Saya berpengalaman di dalam membantu pelbagai syarikat, organisasi serta individu untuk memiliki website mereka sendiri samada website Korporat, E-Commerce mahupun Minisite semenjak tahun 2016.

Saya akan membimbing anda sepanjang Kelas Bina Website berlangsung. Tak perlu bimbang kerana 99% dari modul yang saya gunakan adalah dalam bentuk praktikal. Sesiapa saja boleh belajar dan terus praktikkan utk membina serta mengurus website mereka sendiri.

Selain daripada itu, kita juga menyediakan khidmat untuk Web Design, Design, Landing Page serta upah jaga akaun seperti google ads, tik tok ads serta facebook ads. Pada masa yang sama, kita juga mengambil sebut harga berkenaan dengan Renew Roadtax (cukai jalan), Insurans Kenderaan.

“Mudah berurusan dan paling penting guide yang diberikan hayyad sendiri mudah faham & tak terlalu sukar nak buat, harganya pun agak berbaloi kalau nak bandingkan kelas diluar sana” pemilik website http://www.cowaycareer.com/ -HM Nurul Shikin-

Alhamdulillah website syarikat kami (http://lockinsmartlock.com.my/) juga dapat beroperasi dengan baik setelah berurusan dengan en Amirul Hayyad dan pasukan beliau. -Manager smartlocking- En Deen

error: Content is protected !!